Spoločná zahraničná a bezpečnostná politika Európskej únie – posilnená Európskou službou pre vonkajšiu činnosť? - Polgár, Michal
Spoločná zahraničná a bezpečnostná politika po Lisabonskej zmluve. Vysoká predstaviteľka pre zahraničné veci a bezpečnostnú politiku. Európska služba vonkajšej činnosti. Európska diplomatická a konzulárna služba.