Pohľady na vedomosti o objekte práce a o systémových vzťahoch pracovnej pozície v koncepte celostnej manažérskej spôsobilosti - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Princípy a metódy ohodnocovania manažérskej spôsobilosti. Vedomostné spôsobilosti, ktoré vypovedajú o úrovni manažérskej odbornej zdatnosti a pracovnej spôsobilosti. Rozvoj manažmentu ako neoddeliteľná súčasť slovenských podnikov a podnikateľskej činnosti.