Moldova between East and West: which comes first, Euro-integration or conflict settlement? - Ciurea, Corneliu
Vzťah medzi europeizáciou Moldavska a urovnanie podnesterského konfliktu. Možnosť proporcionálnej inverzity medzi integračným procesom Moldavska do EÚ a oddelením Podnesterska od Moldavska. Vyjednávanie na linke Kišiňov-Tiraspol.