Elektronická komunikácia medzi správcom dane a daňovým subjektom - Boráková, Marta
Od 1.1. 2014 nie je možné doručovanie akýchkoľvek podaní písomne, v papierovej podobe. Takéto podania sú považované za neúčinné. Podania musia byť doručené elektronickými prostriedkami. Spôsoby zabezpečenia doručovania písomností a podaní.