Nation branding ako prostriedok prezentácie štátu v zahraničí - Držka, Michal, 1989-
Nation branding je ideálnym prostriedkom na propagovanie predovšetkým malých štátov. Cieľom brandingu je vytvoriť v zahraničí jedinečný obraz krajiny či regiónu. Predkladaný príspevok ponúka návod a sériu príkladov na to ako si vytvoriť správnu branding stratégiu. Prečo nastáva éra competitive identity (CI), šesťuholník CI. Jednotná prezentácia štátu v zahraničí. Ponaučenie pre Slovensko.