Roľ JECB v razrešenii dolgovogo krizisa Jevrozony (časť 2) - Lipková, Beata
Európska centrálna banka a kríza bankového sektora. Úloha Európskej centrálnej banky v riešení krízy. Plán vytvorenia bankovej únie.