Medzinárodná mobilita z pohľadu študentov ako základný princíp Bolonského procesu - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Základné odporúčania princípov Bolonského procesu a ich implementovanie do národných školských sústav má napomôcť zosúladiť tieto systémy tak, aby boli navzájom kompatibilné. Výskum zameraný na medzinárodnú mobilitu a mieru jej vplyvu na kvalitu terciárneho vzdelávania.