Insurgency and counterinsurgency - Nič, Milan
Analýza možností vyslania medzinárodných vojenských síl krízového manažmentu do povstaleckých teritórií. Analýza zručností a taktík povstalcov ako aj útočníkov. Postoj domáceho obyvateľstva k situácii. Dopad na slovenské ozbrojené sily.