<The> Cost of Capital as a Basis for the Correct Estimation of the Value in a Merger - Polednáková, Anna, 1957-
Náklady vlastného kapitálu pre verejne ochodované spoločnosti kvantifikované zvyčajne pomocou modelu ohodnocovania kapitálových aktív (CAPM). Efektívne vyčíslenie nákladov vlastného kapitálu a fungovanie modelu CAPM .