Real Option Game - Monopoly Approach - Grisáková, Nora, 1978-
Investičná hra jedného hráča, ktorý môže vykonať svoje investičné rozhodnutie. Optimálny čas investovania pri určitých zjednodušených podmienkach fixnej hodnote investície. Rozdiely medzi tzv. investičnými hrami (ROG) a hrami, ktoré sú uvádzané v teórii hier. Najznámejšie typy investičných hier.