<La> Motivation dans les cours des langues - Melušová, Elena, 1953-
Efektívnosť vyučovania cudzích jazykov. Motivácia k učeniu sa cudzích jazykov. Výsledky prieskumu uskutočneného medzi študentmi a návštevníkmi cudzojazyčného kurzu Francúzskeho inštitútu, spoločnosti Peugeot a študentmi Ekonomickej univerzity v Bratislave.