Volatility of the industry in Slovakia - Frnková, Veronika
Predpoklady využitia reálnych opcií na hodnotenie efektívnosti investícií a existencia flexibility v podmienkach neistoty. Volatilita ako kľúčový údaj potrebný na výpočet hodnoty investície metodikou reálnych opcií.