Izbrannyje problemy vuzovskogo obrazovanija - Gonda, Vladimír
Ciele Stratégie Európy 2020. Celoživotné vzdelávanie v kontexte starnutia populácie. Modernizácia vysokoškolského vzdelávania. Zmeny v efektívnosti vzdelávania, vo vedecko-výskumnej činnosti a v systéme financovania vysokých škôl v SR.