<The> Spatial Pattern of Creative Industries in a Transformation Economy: The Case of Slovakia - Rehák, Štefan, 1974-
Analýza mikroekonomických dát na Slovensku v čase z hľadiska vývoja priestorovej štruktúry priemyselných odvetví. Kreatívny priemysel a jeho rola v ekonomickom vývoji. Silná koncentrácia odvetví do najväčších miest, avšak najnovšie trendy potvrdzujú znižujúcu sa úroveň miery koncentrácie.