Valuation of the Company Human Capital - Kintler, Jakub, 1979-
Význam a dôležitosť ohodnocovania ľudských zdrojov podniku, podstata a jednotlivé prístupy k stanoveniu hodnoty ľudského kapitálu. V slovenskej legislatíve nie sú ukotvené metódy pre stanovenie všeobecnej hodnoty ľudských zdrojov podniku, existujú však prístupy, ktoré umožňujú kvantifikovať uvedenú hodnotu na podnikovej úrovni.