Changes in Law and Their Influence on Employment in Slovakia - Kintler, Jakub, 1979-
Vplyv legislatívnych zmien na podnikanie na Slovensku. Zmeny, ktoré budú ovplyvňovať podnikateľské prostredie Slovenska v budúcnosti. Ťažiskové zmeny v zákone o sociálnom poistení, daňovom zákone a zákonníku práce.