<The> Current Changes in Tax Burden in Slovakia - Kufelová, Iveta, 1970-
Zmeny v odvodovom a v daňovom zaťažení v roku 2013. Odvodové zaťaženie spôsobuje rast nákladov na podnikanie a ovplyvňuje aj výšku čistej mzdy zamestnanca. Minimálny vymeriavací základ zamestnanca a zamestnávateľa pre sociálne a zdravotné poistenie nie je stanovený.