Menová politika: krátkodobá stabilizácia versus dlhodobé riziká - Zamrazilová, Eva
Obmedzený priestor konvenčných nástrojov a dôvody na neštandardné opatrenia. Nekonvenčné opatrenia veľkej trojky (FED, BOE, ECB). Zmeny v štrtuktúre bilancií centrálnych bánk. Hodnotenie efektívnosti nekonvenčnej menovej politiky, jej úspechy,limity a riziká, inflačný potenciál, spill-over effects a návrat k normálu- stratégia "exitu".