<The> Impact of Financing on the Prosperity and Competitiveness of Agricultural Holdings in the Slovak Republic - Szabo, Ľuboslav
Komparácia slovenského poľnohospodárstva a poľnohospodárskych podnikov s vyspelými krajinami EÚ. Príčiny slabších konkurenčných pozícii slovenských výrobcov nielen na trhoch EÚ, ale i na trhu domácom.