Generation Y and the reflection of their expectations in companies' practice - Sitášová, Jana
Generácia Y (deti narodené medzi 1978-1999). Charakteristika generácie Y, jej vzťah k technológiám a internetu. Orientácia generácie Y na prácu, profesionálny život. Porovnanie generácie Y vo svete a na Slovensku.