Dávka garančného poistenia od 1. januára 2014 - Macková, Zuzana
Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2008/94/ES z 22.10.2008 o ochrane zamestnancov pri platobnej neschopnosti ich zamestnávateľa. Účel a tvorba fondu garančného poistenia. Povinnosti zamestnávateľa. Osobný rozsah garančného poistenia. Vznik a zánik garančného poistenia. Platenie garančného poistenia. Podmienky nároku na dávku. Výška dávky garančného poistenia. Žiadosť o dávku garančného poistenia. Povinnosti zamestnávateľa alebo správcu konkurznej podstaty pri vzniku platobnej neschopnosti.