Postavenie etiky na medzinárodných finančných trhoch - Drutarovská, Jana, 1989-
Analýza predpokladu významnej úlohy etického správania sa subjektov na medzinárodných finančných trhoch a charakteristika významných faktorov, ktoré prispievajú k zvýšenému sklonu k neetickému správaniu na trhoch. Identifikácia niektorých eticky otáznych foriem správania na finančných trhoch.