<The> International Cooperation in the Fight Against the WMD Terrorism - Adašková, Daša
Hlavné právne a inštitucionálne nástroje nešírenia nukleárnych zbraní. Odzbrojenie a snaha o vytvorenie komplexného medzinárodného úsilia a programu k prevencii a boja proti bezpečnostným hrozbám.