Capital structure of Joint Stock Company in territory of Slovak Republic - Hocman, František, 1983-
Historický vývoj akciových spoločností vo svete a na Slovensku z pohľadu právnych úprav. Definícia akcionára, štatutárnych orgánov a stanov združenia. Predstavenstvo, dozorná rada a valné zhromaždenie.