Logistika vína: Bez priameho svetla - Brezovský, Jozef
Ročná produkcia vína z hrozna vypestovaného na Slovensku. Zber hrozna pomocou kombajnu alebo manuálne. Prevoz hrozna do výroby. Skladovanie sudového vína a fľaškového vína. Logistika vína.