Capital structure of Limited Liability Company - law review - Hocman, František, 1983-
Spoločnosť s ručením obmedzeným - definícia. Povinnosti zakladateľa a podmienky založenia s.r.o. - obchodný register SR. Základné imanie spoločnosti a možnosti zmeny jeho štruktúry.