Risk management - Hocman, František, 1983-
Základné predpoklady v prístupoch k indentifikácii rizika. Definícia rizikového manažmentu, metódy odhadu a implementácia postupov. Primárne postuláty pre adekvátne vyhodnotenie miery rizika.