Risk classification - Hocman, František, 1983-
Pôvod faktorov rozhodujúcich o riziku (kvantifikovateľná identifikácia). Externé a interné vplyvy determinujúce mieru rizika. Charakteristika a metódy identifikácie zdrojov pôvodu rizík. Modely vnímania rizika (subjekt - objekt).