Cost of capital of the company - credit contract - Hocman, František, 1983-
Charaktristika úverového kontraktu, vzťah dlžník - veriteľ. Zložky úverového kontraktu. Povinnosti zúčastnených strán kontraktu. Porušenie zmluvných podmienok a možnosti náhrady škody. Postup na uplatnenie nárokov pri nenaplnení podmienok úverového kontraktu. Problém dohody o výške úrokovej miery a úprava v občianskom zákonníku.