Cost of capital of the company - decrease of the basic capital - Hocman, František, 1983-
Slovenský obchodný zákonník a jeho úprava znižovania ZI spoločnosti. Náležitosti na zvolanie valného zhromaženia a.s.. Spôsoby zníženia ZI v a.s.. Pozícia akcionárov v procese znižovania ZI a povinnosti a.s. voči nim.