Konstrukce výnosových křivek v pokrizovém období - Baran, Jaroslav
Trhová hodnota derivátov a jej určenie po finančnej kríze. Zvýšené kreditné riziko derivátov hlavne z dôvodu rozšírenia swapovej základne. Odvodenie zľavových kriviek ktoré odrážajú "výroky" trhu.