Sociálna funkcia mistnych daní - Poliak, Ladislav
Analýza miestnych daní z pohľadu ich vplyvu na sociálny status obyvateľov obce. Analýza základných spôsobov prejavu sociálnej funkcie miestnych daní v praktickej rovine miestneho zdaňovania v podmienkach Slovenskej republiky.