Knowledge Creation and Knowledge Acquisition in the Software Industry in Slovakia: The Case Study of Košice Region - Pástor, Rudolf
Kvalitatívna evidencia na základe konceptu územných inovačných návodov. Úloha prístupu k externým regionálnym vedomostiam a ich dopad na rozvoj. Prechod od imitácie inovačných procesov ku ich kreatívnej aplikácii.