Development of economic systems - impulses and alternatives - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Globalizácia, integrácia a vzájomná závislosť v procesoch transformácie a dopady na socio-ekonomické prostredie. Znalostná spoločnosť a jej podpora. Schopnosť prispôsobenia - adaptačná kapacita ekonomiky. Návrhy na alternatívne usporiadanie súčasného ekonomického systému.