Obstacles to public diplomacy - Meričková, Laura
Mäkká sila (ekon. a kultúrne vplyvy), verejná diplomacia, a ich efektivita pri propagácii demokracie. Pohľad na tému z hľadiska sociológie a príbuzných disciplín, keďže tieto oblasti sú väčšinou prehliadané. Vzhľadom na neprebádané vlastnosti názorov a postojov verejnosti je preto implementácia demokratoických hodnôt nepomerne tažšia.