Presentation of the Czech, Hungarian and Polish EU Council presidencies - recommendations for Slovakia - Polgár, Michal
Vyhodnotenie špecifických prístupov k prezentácii českého, maďarského a poľského predsedníctva Európskej rady. Analýza prístupov za účelom vyhotovenia odporúčaní pre nadchádzajúce predsedníctvo Slovenska v roku 2016.