Kontext a komunikácia medzi kultúrami - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Rozdelenie veľmi rozsiahlej témy interkultúrnej komunikácie na niekoľko vzájomne nadväzujúcich oblastí umožňuje logickým a systematickým spôsobom postupovať pri objasňovaní zložitosti procesov spojených s interkultúrnou komunikáciou a vzájomným porovnávaním kultúr.