Nová Smernica Európskej únie o účtovných závierkach - Škultéty, Jozef
Pokračovanie príspevku o Smernici Európskeho parlamentu a Rady 2013/34/EÚ o ročných účtovných závierkach, konsolidovaných účtovných závierkach a súvisiacich správ určených druhov podnikov, ktorou sa mení smernica Európskeho parlamentu Rady 2006/43/ES a zrušujú smernice Rady 78/660/EHS a 83/349/EHS, ktrorá nadobudla účinnosť dňa 20. júla 2013.