Rizikový kapitál - alternatívny zdroj financovania malých a stredných podnikov - Bukovová, Sylvia, 1959-
Definovanie inovácií, klasifikácia inovácií. Málo inovatívna slovenská ekonomika. Finančné zdroje malých a stredných podnikov, štruktúra. Financovanie rizikovým kapitálom, výhody a nevýhody. Špeciálni investori - obchodní anjeli. Mezanínový kapitál.