Environmentálny profil výrobku - ekodizajn - Gubová, Klaudia, 1986-
Dizajn a dopad produktu na životné prostredie po jeho uvedení na trh. Integrácia ekologicky udržateľných postupov a prístupov do výrobných procesov, samotných výrobkov, ich funkcie a zároveň do nášho správania sa v súvislosti s ich používaním.