Podpora investičných projektov MSP v SR z verejných zdrojov rizikového kapitálu - Bukovová, Sylvia, 1959-
Hlavným poskytovateľom investícií do základného imania MSP na Slovensku je špecializovaná dcérska spoločnosti NARMSP - Fond fondov s.r.o., založená v roku 1994. Prostredníctvom spoločnosti Fond Fondov s.r.o. sú spravované 4 fondy rizikového kapitálu bez právnej subjektivity a 3 fondy rizikového kapitálu so samostatnou právnou subjektivitou. Popis každého z nich.