Diagnostika podnikateľského prostredia poistného sektora - Deáková, Stanislava, 1974-
Je dôležité sledovať vývoj podnikateľského prostredia a jeho vplyv na jednotlivé odvetvia národného hospodárstva. Poisťovníctvo je špecifickým sektorom, ktorý citlivo reaguje na situáciu nielen vo svete, danej krajine, ale aj na pozíciu, v akej sa nachádzajú jednotlivci. Pohľad na vybrané významné kategórie, ktoré je v záujme rozvoja poistného trhu potrebné sledovať a na ich základe uskutočňovať rozhodnutia do budúcnosti.