Modelovanie podnikových procesov, modelovacie nástroje a ich štandardy - Oško, Pavol
Procesy a procesné riadenie predstavujú neodmysliteľnú súčasť fungovania podnikov a plne nahradili funkčné riadenie. Predpoklady modelovania procesov, štandardy využívané modelovacími nástrojmi, ako aj základné typy modelovacích nástrojov.