Zneužívanie dominantného postavenia a vybrané sporné praktiky cenového správania sa - Divincová, Alexandra
Zneužívanie dominantného postavenia. Aktivity posudzovania zneužívania dominantného postavenia za rok 2012. Sporné praktiky cenového správania sa.