Smerovanie logistiky v najbližších desaťročiach a dopady na Slovensko - Stern, Juraj
Smerovanie logistiky a dopady zmien na spoločnosť a slovenskú ekonomiku. Logistické aktivity a zmeny v hospodárstve, ktoré môžu výrazne ovplyvniť logistiku na celom európskom kontinente i na Slovensku.