Zabezpečenie verného a pravdivého obrazu o majetku a záväzkoch inventarizáciou - Pakšiová, Renáta, 1974-
Spôsob vykonania inventarizácie podľa zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve. Príkaz na vykonanie inventarizácie.