Jihoafrická republika: Nový donor - Piknerová, Linda
Vznik rozvojovej pomoci. Rozvojová spolupráca. Noví donori. Koncept juho-južnej spolupráce. Charakter rozvojovej spolupráce nových donorov. Rozvojová pomoc Juhoafrickej republiky.