Obnoviteľné zdroje energie a trvalo udržateľný rozvoj - Vybíralová, Júlia
Jedinou trvale udržateľnou formou zabezpečenia energetických potrieb v budúcnosti zostáva využívanie obnoviteľných zdrojov energie, ktoré by sa malo stať spoločným cieľom všetkých krajín sveta. Obnoviteľné zdroje energie a využívanie obnoviteľných zdrojov energie.