Kľúčové faktory hodnoty podniku v období globálnej hospodárskej krízy - Jakubec, Miroslav
Kľúčové faktory hodnoty (generátory hodnoty) predstavujú súbor niekoľkých základných podnikovohospodárskych veličín, ktoré vo svojom súhrne určujú hodnotu podniku. Vzťah medzi rastom, ROI a cash flow. Porovnanie spoločností s rovnakými ziskami, ale rozdielnym cash flow. Manažérske aspekty kľúčových faktorov hodnoty.