Project Risk Management as the Part of the Enterprise Risk Management - Rybárová, Daniela, 1967-
Manažment rizika je procesom trvalého zlepšovania cieľovo orientovaného riadenia podniku. Význam zavedenia efektívneho riadenia rizík v podniku sa stáva integrálnou súčasťou dobrého riadenia.